Информация

Информация

Детска градина № 146 „Звездица“ създадена през 1963 година е учебно-възпитателно заведение с утвърдено име и традиции.

На 15.02.2016 година тържествено бе открита новопостроената модерна сграда на детската градина, която е разположена в подножието на Стара планина, заобиколена от приказна природа и чист въздух.

ДГ № 146 „Звездица“  има  8 градински групи за деца от 2 до 7 годишна възраст. Детското заведение разполага с Две учебни сгради с модерно обзаведени административен блок, медицински кабинет, физкултурен и музикален салон, методичен кабинет, собствен кухненски и перален блок. Новата база е изцяло екологична. Отоплението се осъществява чрез възобновяеми енергийни източници /вода – вода/.

През 2022 г. отвори врати филиала в квартал Сеславци – модерна просторна двуетажна сграда с помещения за три групи и огромен двор за спорт и игри на открито, модерен физкултурен салон, футболно игрище и тераса са изнесени класни стаи на открито с гледка към планината.

Градината е на 2 етажа, с обща застроена площ 1300 кв.м. Разполага с красив и просторен двор с много зеленина, амфитеатър – сцена на открито. В него са разположени  и детски площадки за всяка възрастова група оборудвани с обезопасени каучукови настилки и съоръжения за игри и забавления на открито.

Работното време на детската градина е от 07.00 до 19.00 часа от понеделник до петък.

 • ДГ № 146 „Звездица“

  гр. София 1849
  кв. Кремиковци, ул. "Св. Св. Кирил и Методий" № 2

  Тел.: 02/994-70-49
  Имейл: dg_146@abv.bg

 • Контакти


 • Изработено от daskalo.com